Bestemte meg for å lage en ny karaktermodell til å lære meg character studio bedre. Og for å få lettere proporsjonene til å stemme, samt øve på teknikker for å lage finere edgeflow når det kommer til organiske objekt.

Den er ikke helt ferdig, det var så langt jeg kom idag. Bilde:
Picture
 
Skoleoppgave/Lekse: Laget en spekkhogger-modell som skal rigges.
Picture
 
Laget meg kjapt litt badinvertar. Dysj/steamkabinett. Blanding av div. modeller.
Picture
 
Er for tiden litt for slapt med meg. Tror det har noe med juleferien. Det henger ihvertfall litt igjen. Har startet på så mange ting. Har tre ting gående for tiden. Det er Lexusen, karakteren og visualisering av et bad til min svigerfar som skal pusse opp. Her er progresjonsbilde på Lexusen forresten:
Picture
 
Da er vi faktisk inne i 2010. Godt nytt år! Er ikke lenge siden 2000, da vi sa alt mulig skulle skje i 2010. "Ingenting" har skjedd, og her er vi. =)

Jeg har startet på en del sideprosjekter nå. Denne som jeg har bilde av under er noe jeg startet på idag. La 6 timer ned. Og det starter å se ut som noe nå. Jeg tenker at det er ikke så dumt å legge ned litt innsats i retning oppgaven som kommer, før vi faktisk får den.

Jeg blir veiledet gjennom prosessen ved hjelp av Human Anatomy DVD'en. Husker ikke namnet på han som laget den, men tar det som en update på denne posten. =)
Picture