Picture
Da jeg oppdaterte bloggen min i går kveld så mistet jeg faktisk hele innlegget i uploadingen =/.. Kommer ikke til å prøve å skrive opp igjen det jeg hadde skrevet. Fortsetter bare der jeg slapp! Forvent ny oppdatering senere idag!

Enda et inspirasjonsbilde, av Andrew Hickinbottom, CGPortfolio.

 
Picture
Da har vi fått utlevert oppgave 3 her på Noroff Bergen! Jeg har gledt meg til denne siden forrige store oppgave. Denne gang går oppgaven i hovedsak ut på å lage en 2 beint karakter med synlige ansiktstrekk. Ellers er faktisk oppgaven ganske fritt lagt opp for egen tenkning.

Vi skal lage karakterbeskrivelse med bakgrunnshistorie før vi lager figuren. Det bestemmer jo i stor grad hvilken look på figuren vi går for, bekledning og evt. sminke osv. Med i innleveringen så skal vi ha figuren i 3 forskjellige poseringer som framhever personligheten til figuren, og figuren skal stå på et podium.

Kanskje jeg forklarer mer om oppgaven senere, nok for nå! Jeg fekk da utlevert oppgaven igår, så dette er egentlig et forsinket blogginnlegg, forvent et nytt innlegg i kveld! Igår fekk jeg bestemt meg for et par ting. Det ene er at jeg kommer til å lage en kvinnefigur. MEN, jeg har ikke lyst til å lage en usmakelig versjon slik mange kanskje velger, altså vise mest hud osv.

Jeg har kikket rundt på www.deviantart.com og sett etter inspirasjonskilder. Har funnet en ganske kjend kunstner på denne siden og jeg absolutt elsker arbeidet hans. Da spesielt ene kvinneversjonen som nesten har blitt et varemerke for ham. Nicket hans er Artgerm og link til bloggen hans er http://artgerm.deviantart.com/. Bildet i dette innlegget er hentet frå hans sider. Jeg skal lage mine egne designskisser etterhvert.

Sånn det ser ut nå kommer jeg til å dra mange ideer fra denne looken han har laget, men helt klart lage min egen vri. Jeg skal prøve å vri det hele litt mot virkelighet istedenfor tegneserie. Men å prøve å lage virkelighetstro figur er ikke en god ide, det har vi fått inn med teskje her. Vi for se hvor langt jeg tør å ta det!