Picture
Hey hallo! :) Då va d på høy tid at jeg startet å blogge igjen! Oblig 1 er ferdig og jeg har akkurat kommet igang med Oblig 2. Og denne var en hard nøtt!

Oppgåven går ut på en masse ting. Stikkord: Rube Goldberg + miljø-tema, tid og avfall!

Min ide har da blitt ihvertfall å lage min versjon av et undervannskraftverk, bare med en rube-goldberg/marble track maskin inni - som produserer strømmen.

Flere bilder på 3D galleriet!
 
Picture
Mot slutten av obligen kunne jeg ikke dy meg. Jeg hadde pratet med en del personer i klassen, som godt kunne tenke seg å modellere bil litt på siden av skolearbeidet. Dette var noe jeg hadde sittet å ventet på å få gjøre nå lenge.. Hehe.. Så nå er jeg godt igang med det!

Har vell brukt 6 dager til nå, dvs. bare kveldstiden er blitt brukt på de dagene. Det er ihvertfall en stor fremgang ifra forrige bil jeg laget. Den tok en hel del lengre tid! Men så har jeg jo blitt mange ganger flinkere etter å ha lært nye teknikker siden jeg startet her på Noroff.

Utrolig hvor godt det føles å få til noe, ihvertfall når jeg føler det starter å ligne på referansebildene =D

Tar gjerne imot respons om noen skulle lure på noe! =)
 
Picture
Jessjess, då var første obligen ferdig og forbi. Nå i dag driver vi å presenterer de enkelte scenene for hverandre og forteller om de.

Har ikke fått såvet så godt inatt. Hehe. Nervepirrende å måtte brenne dvd siste minuttene før innlevering pga. tekniske feil. =/ Men d gjekk bra! Og det er jeg veldigveldig gla at det gjorde. :) hehe..

Håper bildet faller i smak!
 
Picture
Da har jeg modellert litt hjemme istedenfor å sitte på skulen. Og jeg fann ut at det er mye mye mye bedre å sitte hjemme for seg selv. Ihvertfall i desse tider da mange sitter å rendrer på sine pcer og synes de andre sine kreasjoner er artige å se på.

Jeg er nok slik selv også. Så da er det nok bedre for felleskapen om jeg kanskje får gjort mer hjemme ^^ hehe.. Bare for å sette ting litt på spissen.

Enkle kjøkkenredskaper som skal stå en del bak i rommet - trenger derfor ikke å legge mere energi i de enn hva jeg har gjort til nå. Tror jeg. =)

Legger ved Viewport-screengrab.

 
Da er vi inne i uke 3 av Oblig 1, her på Noroff Bergen. Har lært utrolig mye på disse ukene. Visste en del om modellering, men har tidligere vært veldig grønn på alt annet.

Akkurat nå sitter jeg og stiller på lysene mine, og driver systematisk og teksturerer objektene. Jeg kommer denne gangen til og legge opp en litt tungt test-render, som en preview på hvor langt jeg har kommet.

Det er jo ut denne uken + neste uke igjen før deadline, så jeg ligger an til å gjøre det bra tror jeg. *=)*
Picture