..utfordring av lærerne å møte opp på togstasjonen fredag og tegne perspektiv av plassen. Jeg og Michael, en kompis av meg som også går i samme klassen, møtte opp på togstasjonen faktisk på slaget 1300. Med oss hadde vi tegneputene og tegnesakene våres.

Vi satt der og tegnet til faktisk 14-14:15-tiden.. Men da ble vi enige om at det var rett og slett for kaldt å sitte der. Jeg merket selv hvor stive fingrene var. Det vart etterhvert vanskelig å føre blyanten dit jeg ville, så då var det liten vits å sitte der noe lenger. Toget som var en stor del av tegningen min var i ferd med å fare også.

Da tok jeg et bilde fra det synspunktet jeg hadde da jeg tegnet og fullførte bilde litt mer hjemme. Og hvorfor det ble bare litt mer og ikke helt fullført er att jeg er rett og slett lei av alle de små unøyaktighetene som er der, som jeg ikke såg i starten. Men på en annen side så er ikke det så veldig unøyaktig heller, brukte en del blyantmålinger og tommelfingre i tegneprosessen nemlig!

Uansett, fredagens og lørdagens etterarbeid gav resultat:
Picture
 
Jeg følte noe manglet, og det var jo selvfølgelig en egen side som bare omhandlet tegninger jeg tegner utenfor pc-skjermen. =) Her skal jeg prøve å poste tegninger hver uke. Vi er anbefalt å poste tegninger hver fredag, så vi for se hvordan det går! Følg gjerne med =)